Ontstoppen in Zwolle

Heeft u last van een verstopping in de regio Zwolle? Dan is ons bedrijf is uw specialist op het gebied van ontstoppen. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppen en kunnen iedere verstopte riolering voor u verhelpen. Door de jaren heen hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd dat bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Wilt u onze professionele ontstoppers inzetten en gebruikmaken van onze rioolservice? Neem dan snel contact met ons op.

Manieren van ontstoppen

Bij het ontstoppen van uw riool gebruiken we verschillende methoden. Zo hebben we diverse verenmachines en waterkrachtmachines in ons assortiment. De verenmachines zetten onze experts in bij relatief kleine verstoppingen. Deze verenmachines bewegen we door het riool, waardoor de verstopping verwijderd kan worden. Daarbij kunnen we gebruikmaken van diverse verenkoppen, zodat deze aan de aard van de verstopping aangepast kunnen worden. Bij grotere ophopingen gebruiken we waterkracht, waarmee we ontstoppen door middel van het losspuiten van de rommel. Door het gebruik van water kan het vuil direct worden afgevoerd naar het hoofdriool.

Ontstoppingsmiddelen

Zelf een ophoping verhelpen? Wees dan voorzichtig met ontstoppingsmiddelen! Veel mensen proberen met ontstoppingsvloeistof of ontstoppingskorrels eigenhandig hun afvoer te ontstoppen. Wij raden deze middelen af, omdat dit bij verkeerd gebruik de situatie gemakkelijk kan verergeren. Woont u in Zwolle of omgeving? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in voor het oplossen van uw verstoppingsproblemen.