Rioolinspectie in Zwolle

Het kan in bepaalde gevallen erg lastig zijn om er te achterhalen waar problemen met uw riool vandaan komen. Dit probleem kan namelijk diep onder de grond zitten, waar u met het blote oog niets van kunt zien. Heeft u last van een verstopping in Zwolle of omstreken, en wordt maar niet duidelijk waar de verstopping vandaan komt? Dan biedt ons bedrijf u de helpende hand met onze rioolinspectie.

Met camera inspectie kunnen we vrijwel iedere verstopping opsporen, waarna wij een secuur ontstoppingsplan kunnen opstellen om de problemen te verhelpen. Rioolinspectie wordt tevens ingezet om wortelgroei, verzakkingen en overige mankementen aan het riool te lokaliseren.

Werkwijze rioolinspectie

Ons vakmannen voeren rioolinspectie uit door speciale rioolcamera’s te gebruiken. Deze kunnen we eenvoudig in het riool laten zakken. Hierdoor kunnen we zonder graafwerkzaamheden de oorzaak van uw rioolprobleem achterhalen. De kleine camera is verlicht met LED lichtjes, zodat er een duidelijk beeld ontstaat van het riool. De camera wordt voortbewogen door een duwkabel, waarmee de camera maar liefst twintig tot dertig meter door de buis kan worden bewogen. Tijdens de camera inspectie kunnen wij op een beeldscherm meekijken, zodat wij direct kunnen anticiperen op de beelden die de camera maakt. Deze beelden worden tevens opgenomen op DVD. Dankzij deze uitvoerige werkwijze bent u verzekerd van een snelle en passende oplossing. Wilt u ook gebruikmaken van rioolinspectie? Wij staan in de regio Zwolle voor u klaar!