Rioolvliegjes in Zwolle

Ziet u rioolvliegjes in uw woning, bijvoorbeeld in uw badkamer? Dit betekent in veel gevallen dat u dan te maken heeft met rioollekkage. Zoals u door de naam al zult vermoeden, bevinden rioolvliegjes zich normaal gesproken in het riool. Wanneer daar een scheurtje in zit, kunnen de vliegjes de buizen verlaten. In het slib bij het lek vinden ze een vruchtbare ondergrond om zich snel voort te planten. Deze beestjes nemen vaak nare bacteriën uit het riool mee. Bovendien kan het lek voor stank en beschadiging zorgen. Dat wilt u snel verholpen zien!

In Zwolle en omgeving staan de medewerkers van ons bedrijf dan voor u klaar. We hebben veel ervaring in rioolvliegjes en het oplossen van de lekkage. Meer weten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!

Rioolvliegjes bestrijden

Deze insecten, die ook wel motmuggen of latrinevliegjes worden genoemd, zijn vaak lastig te bestrijden. Het weghalen van losse exemplaren mag dan een goed begin lijken, effectief is het niet. Om de problemen definitief te verhelpen moet u de voedselbron van de larven zien te vinden. Zonder ervaring is dat vaak bijzonder lastig. Lukt het u niet om de overlast van rioolvliegjes zelf op te lossen? Dan doen onze specialisten dit met plezier voor u. In de regio Zwolle kunt u op ons rekenen!